<33

Hejsan
Har precis ätit. SKa nog se på tv och städa nu.

Kraaam<33


God morgon (:

God morgon, vaknade nyss med gårdagens kläder på (måste ha slocknat framför Esc) (: Var nemligen inte riktigt pigg igår (Eftersom att jag gick upp så himmla tidigt). Men nu har jag sovit fram tills nu (Vaknade pga veckarklocka/SMS). Ska nog försöka somna om nu, men jag behöver en rull gardin för det är så himmla ljust i mitt rum (; Aja, nu ska jag sluta klaga. Vi hadde iaf super roligt i går på melodifestivalen partyt (: (Fast det var ju synd att Anna inte kom med)... Haha,

KRAAM //Emma<3

Filmkväll

Hej hej!
Jag, Joanna och Emma har suttit uppe och tittat på Sex and the City: The Movie. Sjukt bra film alltså! Är helt fast i Sex and the city boxarna också. Fast jag har inte precis kommit så långt. Är typ på första boxen :)

Men nu är jag astrött. Så jag orkar inte skriva. Men jag lovar: Imorgon ska vi skriva jättemycket!

Kram Filippa! ♥

Anna åkte ut...

Tyvärr så åkte Anna Bergendahl ut redan i gårdagens semifinal av Eurovision song contest.



Jippie!

Joanna ska sova här i tre nätter! Så nu blir det massor av bloggande, bus och nördande när vi spelar sims :P

Joannas föräldrar ska åka bort, så därför bor hon här. Så nu ligger hon i min "bäddfotölj" och läser. Jag ska snart byta om och gå och borsta tänderna. Hörs senare!

P.S. Det är rätt kul att lyssna på Joanna när hon läser Linas kvällsbok som hon lånade av mig alldelles nyss. Hon ligger lixom där och fnissar. Vad söt hon är! ♥


Lite smått bloggskvaller.

  • Kissie ska opperera hakan.
  • Amir ska fixa nya läppar.
  • Blondinbella och Tyra är på Marstrand för att spela in ett klipp till Bella&Tyra Show. På Marstrand har jag sommarställe :)
  • Carolina Gynning ska gästa Bella&Tyra Show på torsdag.
  • Paow är på väg (eller så har hon redan kommit fram...) till Ayia Napa.
  • På Torsdag är det Bella&Tyra Show och då får vi se Tyra köra stan up. Roligt! :)

Jag vet att det blir lite dubbelmoral här. Jag skulle ju inte skriva om Kissie? Men sen kom jag på tanken att om jag ska skriva Bloggskvaller så går det inte utan att läsa "skandalbloggarna", som jag brukar kalla dom ibland, (d.v.s. Kissie, Dessie och Paow). Så det blir bloggskvaller med Kissie ändå.


Sex and The City 2 soundtrack, sims och bloggande...

Hej hej bloggen!
Jag och Joanna är hemma hos mig just nu. Vi fick sluta tidigare, för våran idrott och elevens val blev inställd! Så nu kör vi The Sims 3 och bloggen. :P

Sitter även och lyssnar på Sew & The City 2 soundtracket.



Puss på er!
// Filippa <3

Är det i Juni eller..?

Är det nån som vet om det är sant att 3'e säsongen av True Blood kommer i Juni??Det skulle vara jätte schyst om du kunde mejla eller kommentera.





/Joanna

15 år...

                                               Twilight Movie Night

Det är sämst att Twilight Movie Night kommer vara från 15 år.Eftersom när Twilight gick på bio var den från 15...









//Joanna


Älskar deyy..'<3

Hejsan<3 i dag så har jag varit i skolan. Vi har varit på cykelsäkerhet grejj det var super roligt. Vi fick testa att krocka i 20 kilometer i timmen(: (Tror jag) Nu ska jag kolla lite bloggar<3 kraam!

Vem är hon?

Det finns en grymt cool tjej vid namn Stefani Joanne Angelina Germotta. "Vem är det?" Tänker du troligen då, för vi brukar ju i vanliga fall kalla henne för Lady Gaga. Det är ju under det namnet hon är känd. Hon är född den 28 mars 1968 i New York. Hon jobbar som låtskrivare och artist. Men jag skulle nog säga att hon mest är känd för sin lite annorlunda stil, vi har alla sett bilder på henne där hon bär rent utsagt underliga kläder.


    

Hon har skrivit låtar till kända artister. Bl.a. till Pussycat Dolls, Akon och Britney Spears. Lady Gaga släppte sin debutsingel Just Dance i april 2008. Samma år, fast lite senare, släppte hon också sitt debutalbum The Fame. Det året uppträdde en relativt okänd Lady Gaga i Tv-programmet Sommarkrysset. Nu för några veckor sen var hon i Sverige igen. Denna gång uppträdde hon för Globen (Joanna var där). Och vad jag har hört så var det riktigt roligt.


Lady Gaga feat. Beyoncé - Telephone

Springtur

Hej hej!
Idag har vi stått på loppis och sålt gamla leksaker :P Låter rätt trökigt, men det var faktiskt rätt kul. Funderar på att ge mig ut och springa tillsammans med pappa snart. Skulle nog vara rätt så skönt. Och att bada! Gud vad skönt i det här vädret.
Nej, nu har jag bestämt mig! Jag ska nog ta en glass, eller såhär gör vi. Jag drar med mig pappa ut och springer. På vägen hem springer vi förbi någon stans där man kan köpa glass. Låter bra va?
Ses! ♥

Ny design!

Hej hej!
Som ni säkert ser så har vi fått en ny, alldelles underbar ny design! Det är den här söta tjejen som har gjort den.
Jag tycker om designen jättemycket! Älskar stilen på den! Men nu vill jag höra vad ni tycker. :)




Kram Filippa :) <3

mobil bilder från idag





Det var gott!



Men det tog slut för fort...

























/Joanna



Bloggskvaller utan Kissie!

Det finns ju en kategori i våran blogg som heter "Bloggskvaller". Där vi hade tänkt skriva det senaste skvallret från storbloggarna. Nu är det så att jag hade lite "maratonvisning" igår och såg massor av avsnitt och eftersnack och bonusklipp och allt sånt där av Bella&TyraShow. Såg då avsnittet med Kissie/Alexandra. Jag blev riktigt arg både på henne och på mig själv. På henne för att hon betede sig så illa mot Bella och Tyra. Och på mig själv för att jag har läst hennes blogg och till och med tyckt att den var rolig och lite "cool". Men nu tänker jag verkligen inte läsa den nå mer. När hon var sådär otrevlig så är jag inte intresserad av hennes blogg eller något sånt mer! Hon pratar om att hon "är mycket mycket snällare i verkligheten". Men nu hade hon chansen att bevisa det, men hon gjorde snarare motsatsen. Och jag tror inte på det där om att hon skulle "ha gett dom Kissie istället för Alexandra", men jag tror att hon kom dit som en osäker tjej som inte visste hur hon skulle göra. Och att hon försöker behålla sina läsare. Men jag kan säga att den här läsaren förlorade hon just istället. Det spelar ijuförsig ingen roll för henne om en läsare slutar läsa hennes blogg. Men för mig spelar det roll, jag vill inte läsa en blogg som skrivs av någon som är så där taskig när hon ska vara med i deras show. Hon borde vara glad att hon får komma dit istället för att hålla på och säga att hon blev tvingad dit och att hon skulle slå dom och allt möjligt.

Iallafall Kissie! Om du hade varit snällare så tror jag att du hade fått fler läsare, men sen gjorde du tvärt om. Synd för dig...



Oj oj oj, vilket inlägg det blev... :P Är lite arg på Kissie som ni kanske förstår på inlägget...


Tjaa..'

Tjaa..'
vad gör ni då?
Jag sitter och spelar lite gitar hero.

//Emma

Twilight movie night




Maratonvisning av "Twilight"-filmer. Foto: Scanpix

Med anledning av biopremiären av den tredje filmen i "Twilight"-serien, "Eclipse", anordnar SF Bio och Nordisk Film en maratonvisning av alla tre "Twilight"-filmerna.

Twilight movie night äger rum den 29-30 juni, och då kan publiken alltså kolla in filmerna "Twilight", "New moon" samt få sig en smygpremiär på "Eclipse", som har egentlig premiär den 30 juni.

Maratonvisningarna äger rum i följande städer: Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Sundsvall, Stockholm, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.
Lockostar som bor där,eller i näheten.


Rihannas nya video

Här kommer ett smakprov på Rihannas nya video,Rockstar 101,som släpptes idag.Enjoy!





/Joanna

Nån som sett den?

Jag funderade på att gå på nya satc filmen.
Är det nån som har sett den som skulle kunna berätta om den är värd att se..?


Dagens outfit



Jeans,Cheap monday
Tröja,Marwin
Ringen i kedjan,Guldfynd







//Joanna

Maila!

Hej hej!
Vill bara påminna er om att ni kan skicka in frågor och liknande till våran mail. [email protected] Kommer ni ihåg i början när vi hjälpte en tjej som hade kompisproblem? Om du har kompisproblem, killproblem, kärleksproblem eller bara vill prata lite med någon av oss. Skicka iväg ett mail. Det uppskattas alltid! Kom ihåg det. :)

Idag har det väl inte hänt så mycket. Ska försöka göra det där hemprovet nu snart. Men det är så drygt att skriva på spanska i works. Det blir ju sånna där sträck under allt!!! Så det blir nog så att jag lyssnar lite på musik istället. :P Spanskan kan jag ju faktiskt göra senare.

Kram på er!

Måste Börja Träna!

Hej hej!
Sitter här och försöker hitta massor av bra låtar på spotify. Just nu lyssnar jag på Lady Gaga. Gud vad cool den tjejen är alltså! Helt grym!
Idag i skolan har det varit ganska slappt faktiskt. Först fick vi bara titta på film, sen hade vi musik och sen läste vi lite och sist idrott. På idrotten sprang vi runt den där tjärnen igen. Så jag känner mig lite duktig.
Men helt ärligt talat, så tror jag att jag ska börja springa någon gång i veckan. Det vore iallafall jättebra för min kondition som i stort sett inte existerar över huvud taget just nu. Behöver börja träna mer än jag gör!


En bild för några dagar sen och är helt konsentrerad på Guitar Hero. Hur tror ni det gick för mig?

Svar: Inte så bra :P

Söker baseball jacka

Jag söker baseball jacka nån som vet vart man köper sånna?

Monopol i solen

Hej hej bloggen!
Idag har Joanna varit här. Vi satt ute och spelade monopol typ hela dan. Har kanske fått lite färg? Men Shit vad lång tid det tog alltså! Ja, man kan ju ganska enkelt räkna ut att det var jag som förlorade :P Eller? Egentligen var det ganska jämt. Jag och Joanna var typ panka men hade massor av gator, medans emma hade hur mkt pengar som helst. Sen åkte emma och dansade, så jag och joanna fick både hennes gator och hennes pengar :)
Sen satt vi väl där och spelade i någon/några timmar till. Till slut vann Joanna. Grattis :P

Iallafall, nu spelar Emma Guitar Hero Rock Band! Det är hur kul som helst, även fast jag typ suger. Hehe! Jag spelar på easy. :)



Kram Filippa

Hittar inget tyvärr...

Jag hittar tyvärr inget kul att blogga om...eftersom det är studiedag imorgon så är jag ledig.Då får jag väll sitta framför datorn hela dagen,=P.
    Idag har jag iaf varit och shoppat,hittade bara att par solglajjor på Indiska.








Ha det bra kramar Joanna






Hemma igen<3

Nu är vi hemma efter en rolig helg hos mormor (: Vi har haft supper kul och i går så var vi och shoppade (:

Nån å

Ett suppra fint träd

Trädet igen

<3

Kraam //Emma

"Mini-semester"

Hejsan bloggen!
Jag vet att vi inte har bloggat nå mycket senaste tiden. Eller rättare sagt, vi har inte bloggat någonting senaste dagarna. Och nu ska ni få veta varför:
Jag och Emma har varit på "mini-semester" hos våra släktingar. Hemma hos våran mormor (där vi bodde) finns det inget internet.
Men nu är vi hemma! Igår var vi i Västerås också, ni får se bilder på shoppingen senare. :)

Kram Filippa

Hörlurar

Världens sötaste hörlurar!

<3


Vörldens sötaste hörlurar med Hello Kitty!

Källa

Vilken blir sommarens hetaste trend,tror du?






...eller...





















Tack

Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket för våran dator är trasig,så den kommer lägga av strax.
Men jag skulle iaf vilja tacka för alla fina kommentarer vi har fått,Tack så mycket<3!












How to save a life,the Fray




/Joanna

Skola flåset 3 mil!

Ska snart till skolan. I dag är det cyckel flåset och vi ska cyckla 3 mil!

Grattis Joanna!

Grattis på födelsedagen Joanna! Nu är du fjortis :P
Hoppas din födelsedag blev jättebra och allt sånt där.


Ja, Joanna fyller 14 år idag. Säg grattis till den lilla 14-tisen nu.
Du är ett helt år äldre än mig nu! Nästan iallafall :P Okej inte ens ett halvår men ändå.

Grattis! än en gång
Älskar dej ♥


Vinnarna i AVATAR!

Är:

1 Ladykora

2 Jelovi

och

3 Sandra

Skika bilder till mig på [email protected] och bilderna ska bara vara på ansiktet helst. (:


Grattis till mej

Idag så fyller jag år.....







kramar Joanna


Är det fel på våran dator???

Asså jag kollade på statistiken och...



Haha???



__________________________________________________________________________________-
Update:  Det var inte fel på våran dator (Vi kollade på ett antal andra datorer också )

Spotify-tack gud att den sidan finns!

Ja, vad skulle man göra utan spotyfi?
Några låtar från min lista.




KRAMKRAM

Var med och tävla om att bli en AVATAR!

Hejsan (: Nu tänkte jag ha en liten tävling där dom tre som vinnr blir omgjorda till avatarer (:
Här har jag gjort om Filippa och mig som ett smakprov:


(Filippa ser verkligast ut )
Såhär går det till: (Det är helt gratis!) Det ända du behöver göra är att lägga in denna bild på din blogg och länka bilden till det här inlägget och skriva en komentar så lottar jag senare (:

Kom igen och anmäl er (:
KRAMKRAM

Rob+Kristen=sant

Robert Pattinson och Kristen Stewarts pressrepresentanter sägs ha bekräftat att de båda ”Twilight”-stjärnorna är ett kärlekspar. Enligt E! Online avslöjades förhållandet som ett led i förberedelserna inför Rob och Kristens intervju med Oprah Winfrey, som ska sändas i amerikansk tv på torsdag.

 

— Både Rob och Kristens representanter bekräftade för Oprah att de är ett par och dejtar. Det är med 100 procents säkerhet, säger en insider från tv-inspelningen.  

Före intervjun ska talkshowdrottningen Oprah ha förklarat för Rob och Kristens rådgivare att hon skulle bli tvungen att ställa den oundvikliga frågan om stjärnornas påstådda relation, men att hon kunde tänka sig att stryka de värsta skjutjärnsfrågorna om hon fick veta hur det egentligen ligger till. Det var då som sanningen ska ha avslöjats för henne.  

När ”Twilight”-skådisarna väl var på plats och tv-intervjun skulle spelas in så svarade de på frågorna ungefär på samma sätt som de brukar. Kristen sa till Oprah att hon aldrig kommer att diskutera sitt kärleksliv, medan Rob skojade om att Kristen var gravid.


Robert Pattinson och Kristen Stewart i Eclips.


Sötnose som inte är en "singel Lady"


Det var så bra



Här får ni lite bilder från Lady Gaga i lördags,tyvärr är en del bilder inte så bra.

















Det var jättebra,och vi hade jättebra platser.


/Joanna


Godmorgon sömntutor<3

Godmorgon, vaknade precis.
I dag så dka vi nog spela tennis<3 Vad ska ni göra?

_______________________________________________________________________________

Glöm inte att rösta på oss som veckans blogg här (:
Och anmäl dig om att bli omgjord till AVATAR 


Kramkram //Emma<3

Hello Kitty tokig 2

Här kommer fler HK grejjor<3



Haha, ja jag är Hello Kitty tokig (X

Shoppat lite

Hej hej!
Vi har varit på stan och shoppat lite. Fick bl.a. med oss varsit par skor och en parfym hem. :)






Skor, Duffy ca. 200 kr tror jag att dom kostade.


Och så Escadas sommar doft. Love it! ♥


Vi är förresten med och tävlar om att bli veckans blogg hos den här tjejen. Det vore jättegulligt om ni röstade på oss. Skulle betyda jättemycket! :) ♥

Tävling!: Vinn att du blir omgjort till en AVATAR

Hejsan (: Nu tänkte jag ha en liten tävling där dom tre som vinnr blir omgjorda till avatarer (:
Här har jag gjort om Filippa och mig som ett smakprov:


(Filippa ser verkligast ut )
Såhär går det till: (Det är helt gratis!) Det ända du behöver göra är att lägga in denna bild på din blogg och länka bilden till det här inlägget och skriva en komentar så lottar jag senare (:


KRAMKRAM


Fest dags

Nu ska jag göra mig i ordning inför en fest. Hörs senare :)

Lust att gå på bio ikväll??


Camino
,från 11 år

Camino är en elvaårig flicka som drabbas av den första kärleken och beskedet om en dödlig sjukdom på samma gång. Den livshotande tumören gör att hennes familj, som tillhör Opus Dei, starkare än någonsin uppmuntrar henne att finna stöd i tron. Men för Camino är det kärleken och fantasin som skingrar mörkret som omger henne och låter henne uppleva den glädje det innebär att leva.

Filmen baseras på den sanna historien om Alexia González Barros, en spansk flicka som efter sin död av en hjärntumörvid mycket ung ålder, nu genomgår processen att helgonförklaras av den kristna kyrkan.

Skådespelare: Mariano Venancio, Carme Elias, Nerea Camacho, m.fl.






Effi briest
,från 11 år

Den klassiska romantiska historien om Effi Briest kommer här i ny tappning. 17 år gammal blir Effie bortgift med Baron Instetten; en man som 20 år tidigare friat till Effies mor. När paret flyttar till den ödsliga badorten Kessi träffar Effie snart en ung, gift major och deras spirande kärlekshistoria får ödesdigra konsekvenser.

Skådespelare:Sebastian Koch, Julia Jentsch, Juliane Köhler, m.fl.






The last song
,från 7 år

En rebellisk flicka skickas till en kuststad i södern för att tillbringa sommaren hos sin pappa. Genom deras gemensamma kärlek för musiken hittar duon tillbaka till varandra.

Skådespelare:Greg Kinnear, Miley Cyrus, Liam Hemsworth, m.fl.






Mary&Max
,från 11 år

Mary Dinkle, en ganska ensam åttaåring i Australien, bestämmer sig för att skriva till någon i USA för att fråga om hur saker och ting fungerar där. Brevet kommer till Max Horovitz, en man i 40-årsåldern som också är ganska ensam
Han bestämmer sig efter noggrant övervägande för att besvara brevet och en osannolik vänskap uppstår mellan dem. Deras vänskap sträcker sig över 20 år och överlever också mer än genomsnittslivets upp- och nedgångar. Ett leranimerat komiskt drama baserat på verkliga händelser.

Originalröster:Eric Bana, Philip Seymour Hoffman, Toni Collette, m.fl.


Alla fyra filmer har premiär idag.

Skansen

Hejsan!
Igår så var det Friends-dagen på skanen,och jag var där.
Måns Zelmerlöw,Linda sundblad, var där m.fl.





Efter det så gick jag,Sara och Alva vilse i Stockholm,hehe.

Senare ska jag packa eftersom det bär av till Stockholm(igen) och Globen imorrn.



Ha det så bra //Joanna


Stan med sötaste tjejjorna<3

Fanny och jag<3


Ja i dag så har jag varit på stan med tjejjorna och shoppat ett till armband fast ett blått.

Kram kram

Sushi tvålar


Sushi tvålar<3
Om du vill bli ren med sushi så är detta rätt sak för dig!
Källa

Hello Kitty- Iphone fodral

Har du en Iphone och älskar Hello Kitty?


Källa<3

Från min spotifylista...

Tre låtar som finns på min spotifylista.

 

  

  

 Like them?


Hello kitty tokig? Svar: JA!

Är du Hello Kitty tokig? Själv så är jag galen i HK.








Haha, ja det kommer mer Hello Kitty grejjer sen<3

Källa

Dagens pryl

Haha, det här är nog de roligaste muggar jag sett.



Det här är ju supper när man ska ha midsommar fest (Som vi ska ha snart)
Källa
Kramkram

The Monster ball Tour

Jag ville bara säga att på lördag ska jag med Sara på Lady Gaga i Globen.En tidig födelsedgspresent från mamma och pappa,(tack så mkt till dom).
Det ska bli riktigt kul.Hoppas vi ses där;).





Dagens Outfit



jeans,Pace
linne,ingen aning
skjorta i jeans,H&M


Har varit på stan med Madde, Fanny och Filippa (:<33

I dag så var jag på stan (: Jag köpte inte så mkt men jag sköpte ett sudd (Behövde verkligen det) Och ett bässtis armband (:<3






Vad har ni gjort i dag?

Kramkram //Emma

Bröllop...igen

Alla tjejers dröm,att ha det perfekta bröllopet och leva lyckliga i alla sina dagar.
Men man kan ju också pröva Mariah Carey/Nick Cannon varianten.Dom gifter sig,lever lyckliga i ett år och gifter sig igen,lever lyckliga i ett år,gifter sig igen...osv,osv. I fredags var det dags igen,nu sitter alltså tre diamant ringar på Mariahs fingrar.








//Joanna


Joanna här!

Hejsan,förlåt för att jag inte har bloggat förut.Det har lixm inte blivit av.
Men som första grej på bloggen tänkte jag tipsa om en låt jag är lite kär i(OBS,jag säger ofta att jag är kär i olika saker,jag menar det inte bokstavligen).

Adore you-Lil' rain


Världens sötaste web cam's

Supper söta nallebjörnar!


Som är web cam's!




Supper söta<3 Skulle lätt kunna köpa dessa små sötnosar<3

Källa

Dagens pryl


Harry Potter bertie bott´s bönor i alla smaker!
Hittade dessa på en sida och kunde inte låta bli att dra upp mungiporna.
Blev så glad att det fanns på riktigt. Jag och några kommpisar brukar leka Harry Potter och att vi sitter på tåg
och letar efter Bertie bott's bönor<3

Källa

// Emma

Kompis problem...

Från Anonym: Hejsan, jag såg att ni skrev att man kan få hjälp med kill problem. Men jag har ett kommpisproblem :(
Jag och min kommpis skulle gå på stan och sedan komm en till kommpis och skulle vara med. Men då ville inte min andra kommpis att jag skulle vara med så då sa dom bara jag sa inte att vi skulle gå på stan för jag ska gå med den. Jag är gätte ledsen!


Svar: Hej! Om jag har förstått det här rätt så handlar det om att din kompis dissade dig när en annan kompis kom. Det är inte okej tycker jag!
Sånt där har hänt mig också, och det är riktigt jobbigt. Det finns några olika alternativ om hur man kan göra. Ett lite fegare och ett lite modigare.
Det fega: Ge dig själv komplimanger varje dag. Kanske varje gång du ser dig själv i spegeln eller bara lite då och då. Tänk dig att du är bäst! Dina "kompisar" kommer att få ångra att dom var taskiga mot dig! Dom kommer snart be om förlåtelse och be att få fortsätta vara din kompis. Tänk dig allt det där och mycket till.
Det modiga : Berätta för din kompis att du blev ledsen. Berätta att det inte är acceptabelt att göra så mot någon! Be henne att förklara hur hon tänkte när hon gjorde så.
Jag måste ju erkänna att jag troligen inte skulle våga göra det modiga alternativet fullt ut. Jag skulle kunna göra delar av det, men jag skulle inte kunna säga allt som man ibland vill säga när någon har gjort fel.
Men gumman, ta det lugnt och fokusera bara på dig själv ett tag så ska du se att det snart kommer kännas bättre.
Om det inte funkar så finns vi här om du vill prata.

Puss på er!
Filippa

Godnatt!

Hejsan bloggen!
Jag sitter och tittar på Hollywoodfruarna. Fast jag tycker typ bara att det är bra när Maria är med. Hon är roligast. :P
Men iallafall så tänkte jag passa på att säga Godnatt till alla söta där ute.

Godnatt på er!


Lite bloggskvaller

Lite småsaker som har hänt i bloggvärlden:
 

  • Tyra är jättegullig! Gud jag älskar hennes sätt att svara på kommentarerna i kommentarsfältet. De flesta andra storbloggare läser knappt sina kommentarer. Men det gör Tyra, så ta efter henne nu alla bloggare.
  • Kissie har ju tydligen köpt sig en hund. Men har inte hon skrivit att hon skulle köpa en hund förut också? Eller är det den här hunden hon har pratat om hela tiden? Jag har inte så stor koll när det gäller det här med hunden. Men söt var den iallafall på bilden! Den heter Louis efter det kända märket Louis Vuitton. Känns så typiskt Kissie ;)
  • Kenza bombas med chokladkakor från Marabou. Hon verkar tycka att det är jobbigt. Men jag skulle tycka att det var jättebra. Tänk att alltid ha en choklakaka hemma hela tiden. Och att inte behöva gå och köpa dom själv desseutom. :P Haha, nu kanske det är jag som är själviskt. Men jag skulle verkligen inte ha något emot det. Skulle du?
  • Kissie är irriterad på Vecko Revyn. Dom ska ha klagat på hennes bröstförstoring och jämfört henne med Heidi. Jag måste erkänna att jag håller med Kissie. Hon är inte lik Heidi! Heidi har oppererat sönder sin kropp. Vissa tycker kanske att det är snyggt. Men jag föredrar naturlig skönhet framför opperationer. Men Kissie har gjort en bröstopperation. Inte opererat hela kroppen hur mycket som helst! Så man kan inte jämföra dom med varandra.
  • Bella köper cyklar till henne och Nils. Det lät ju bra, tänkte jag. Men sen läser jag resten av inlägget och ser att hon också "förväntar" (okej, hon frågade snällt, men jag gillar det ändå inte) sig att någon som bor i Lidingö ska sälja dom till henne. Hon vill inte ha det för långt att komma dit hon skulle köpa cyklarna. Lite överdrivet? Gör som alla andra och åk eller gå dit.
  • Kissie har även klargört att hon aldrig tänker röka. Tror vi på det? Det finns ju en del bildbevis som säger motsatsen. Men enligt Kissie så är det hennes kompis Rosannas händer man ser på bilderna. Vad ska man tro?
  • Bella har frågat sina läsare om det är okej att man använder sin pojkväns kallingar. Eller om det bara är äckligt? De flesta svarade så klart att det var okej så länge dom var tvättade. Är det någon kille som läser det här? Vad skulle du tycka om din tjej lånade dina kalsonger?


Förlåt för mina små utbrott lite här och där i texten. Var bara tvungen att skriva av mig och bara få skriva.


Dagens bild tips


Att ha sudd och skarpt på samma bild. Det tycker jag är ganska coolt.


Dagens pryl

En telefon driven på coca cola!
Det är alltså en telefon driven av sockerhaltig vätska. Produkten är skapad av en forskare som heter
Dazi Zheng.
Haha, skulle du kunna ha en sånn? De skulle nog inte jag. Men det var en rolig och kreativ ideé.

Källa

Ska till skolan nu

Japp, måste skynda mig Filippa vänta (:

Kramkram //Emma

Glasstokig!

Det är en omröstning om vilken av GB:s glasser som är godast på msn. Så jag sitter här och funderar på vilken glass jag egentligen tycker är godast. Det är nog egentligen inte Daimstruten som ligger etta på deras lista... Äh jag vet inte, jag kan helt änkelt inte bestämma mig. Tycker om de flesta :P

På deras lista var resultatet så här:
1. Daimstrut
2. Sandwich
3. 88:an
4. Magnum Mandel
5. Tip Top

Vilken glass tycker du är godast?


Studdsmatta

I dag så har jag, Yoanna, Fippa, kajsa och Alma hoppat studds matta (:<3
Kajsa, Yoanna och Fippa

Jag (:<3

Kram kram /Emma

Om bloggen

Hejsan!
Vi är tre tjejer som heter Filippa, Emma och Joanna. Här i bloggen kommer vi att skriva om mode, film, musik, kärlek, killar, prylar, foton, design, kändisar och lite allmänt bloggskvaller.

Skicka gärna in tips, frågor, bilder m.m. till [email protected] Om du t.ex. har ett killproblem så är det bara att skriva till mailen eller i en vanlig kommentar här på bloggen så svarar vi så fort vi kan. Och vi lovar, du kan vara helt anonym med dina frågor.

Kram på er!

RSS 2.0